Usein kysyttyä

Varainhankinta on kauttamme helppoa ja nopeaa. Ryhmä valitsee keskuudestaan täysi-ikäisen yhteyshenkilön, joka on meihin yhteydessä. Kampanja toteutetaan ennakkomyyntinä; päätätte myytävät tuotteet sekä myyntimäärän ja me toimitamme tuotteet nopeasti ja varmasti.

Voitte olla meihin yhteydessä (sähköpostitse info@lahituotesulo.fi tai puhelimitse (+358 40 7508918 tai +358 50 3586747) kampanjan aloittamiseksi.

Kun olette saaneet tuotteet, voitte aloittaa myynnin haluamassane aikataulussa. Varainhankinta on helppoa, kun tuotteet voi luovuttaa heti myyntitilanteessa. Tämä mahdollistaa myös perinteisen ja tehokkaan ovelta ovelle -myynnin.

Sulo-valikoima koostuu kotimaisista lähituottajien ja pienyrittäjien tuotteista, jotka on lajiteltu vaihtuviin kampanjoihin.
Tämän hetken myyntikampanjat löydät yläpalkin Kampanjat & tuotteet -alasvetovalikosta.

Kiinteät myyntituotteet ja tarkemmat tuotetiedot löytyvät eriteltyinä kampanjan tiedoista.
Vaihtuvien kampanjoiden vuoksi varainhankinta Sulo-tuotteilla on mielekästä vaikka useamman kerran vuodessa.

Lähituote Sulon varainhankinnan ansiot ovat reilut, 30-50% myyntihinnasta. Näette myyntihinnat sekä ansionne kampanjan tuotetiedoista.

Voitte valita haluamanne myyntikampanjan vapaasti. Myyntivalikoima määräytyy kampanjan mukaan kiinteästi ja kampanjan myyntituotteet löydätte kampanjatiedoista.

Riippumatta valitsemastanne kampanjasta, voitte aina varmistua siitä, että jokainen myytävä tuote on taatusti kotimainen, laadukas ja ekologinen.

Voitte periä maksun haluamallanne tavalla myynnin yhteydessä. Yleisesti käytettyjä maksutapoja ovat käteinen ja MobilePay.

Toimitamme laskun tuotteiden toimituksen yhteydessä projektin yhteyshenkilölle. Laskulla on 14 päivän maksuaika, joten teille jää hyvin aikaa myydä tuotteet ja kerätä maksut myynneistä.

Koska Sulo-tuotteet valmistetaan tilauksesta ja ovat pienyrittäjien käsintehtyjä tuotteita, kuten erilaisia makeisia, elintarvikkeita, hyvinvointituotteita ja käsitöitä, niin tilausten toimitusaika on 1-3 viikkoa. Koko tilaus toimitetaan aina kerralla ja huomioimme tilauksen ajoituksessa mahdolliset säilyvyyteen vaikuttavat tekijät.

Kerrothan projektin aloitusvaiheessa, jos tuotteiden toimituksella on erityisen kiire. Selvitämme onko nopeampi toimitus mahdollinen ja vahvistamme tämän teille ennen projektin aloitusta. Meille on tärkeää, että projektinne on mahdollisimman sujuva. Tästä syystä Lähituote Sulo on toimitusvarmana kumppanina erinomainen valinta varainhankintaanne!

Olette sydämellisesti tervetulleita aloittamaan uutta kampanjaa ihan milloin tahansa. Huomaattehan, että vaihtuvien kampanjoiden vuoksi varainhankinta Sulo-tuotteilla on mielekästä vaikka useamman kerran vuodessa.

Jos teille heräsi lisäkysymyksiä niin otattehan yhteyttä. Olemme apunanne!