Usein kysyttyä

Varainhankinta on kauttamme helppoa ja nopeaa. Ryhmä valitsee keskuudestaan täysi-ikäisen yhteyshenkilön, joka rekisteröityy ja luo kampanjan itsenäisesti OmaSulossa. Ryhmänvetäjä voi kutsua saamillaan tunnuksilla (kampanjatunnus sekä pin-koodi) myyjiä mukaan kampanjaan.  Sulo-kaupan avulla pääsette aloittamaan varainhankintaprojektin heti.

Voitte vaihtoehtoisesti myös olla meihin yhteydessä (sähköpostitse info@lahituotesulo.fi tai puhelimitse (+358 40 7508918 tai +358 50 3586747) kampanjan aloittamiseksi.

OmaSulossa käytössänne on valitsemanne tuotevalikoiman mukainen verkkokauppa. Jokainen myyjä voi jakaa kauppaansa sähköisiä kanavia pitkin. Järjestelmän ansiosta kaikki myynnit / tilaukset kohdistuvat oikealle myyjälle. Näin tuotteiden jako ja rahastus käy näppärästi.

Voitte itse ladata tai tulostaa myös myyntiesitteitä myyntiä varten. Myyntiesitteet voitte ladata OmaSulosta. Helppoa ja vaivatonta! Myynti tapahtuu kokonaisuudessaan ennakkomyyntinä, joten tilaus tehdään aina todellisen myyntimäärän mukaisesti. Näin varainhankinta on teille myös täysin riskitöntä.

Sulo-valikoima koostuu lähituottajien ja pienyrittäjien tuotteista, jotka on lajiteltu seuraaviin kategorioihin: ”Herkut”, ”Käsityö ja design” sekä ”Hyvinvointi ja puhtaus”. Voitte vapaasti valita haluamanne tuotteet kaikista myyntikategorioista. Peruskategorioiden lisäksi valittavanasi ovat myös ”Sesonkituotteet”, joilla voi halutessaan täydentää varainhankintakampanjan myyntivalikoimaa.

Lähituote Sulon varainhankinnan ansiot ovat reilut, 30-50% myyntihinnasta. Näette myyntihinnat sekä ansionne Sulo-valikoimasta.

Voitte valita myyntituotteenne koko valikoimastamme. Voitte halutessanne myydä ainoastaan herkkutuotteita, osaa siitä tai koota täysin oman myyntivalikoimanne - valinta on teidän. Valitsemanne tuotteet näkyvät OmaSulon verkkokaupassa, jota on helppo jakaa eteenpäin sähköisiä reittejä pitkin.

Riippumatta valitsemistanne myyntituotteista, voitte aina varmistua siitä, että jokainen myytävä tuote on taatusti puhdasta, ekologista ja tuoretta.

Voitte periä maksun haluamallenne tavalla. Yleisesti maksut kerätään asiakkailta tuotteiden toimituksen yhteydessä.

Teemme tilauksen OmaSulon kautta tehdyn tilauksenne mukaisesti ja toimitamme laskun tuotteiden toimituksen yhteydessä projektin yhteyshenkilölle. Laskun loppusummasta on vähennetty ryhmällenne tienattu ansio. Laskulla on 14 päivän maksuaika, joten teille jää hyvin aikaa jakaa tuotteet ja kerätä maksut myynneistä.

Koska Sulo-tuotteet valmistetaan tilauksesta ja ovat pienyrittäjien käsintehtyjä tuotteita, kuten erilaisia makeisia, viljatuotteita, hilloja, hyvinvointituotteita ja käsitöitä, niin tilausten toimitusaika on 2-3 viikkoa. Koko tilaus toimitetaan aina kerralla ja huomioimme tilauksen ajoituksessa mahdolliset säilyvyyteen vaikuttavat tekijät.

Kerrothan projektin aloitusvaiheessa, jos tuotteiden toimituksella on erityisen kiire. Selvitämme onko nopeampi toimitus mahdollinen ja vahvistamme tämän teille ennen projektin aloitusta. Meille on tärkeää, että projektinne on mahdollisimman sujuva. Tästä syystä Lähituote Sulo on toimitusvarmana kumppanina erinomainen valinta varainhankintaanne!

Olette sydämellisesti tervetulleita aloittamaan uutta kampanjaa ihan milloin tahansa. Huomaattehan, että Sulo-valikoimassa on myös sesonkituotteita, joten myynti on mielekästä kauttamme vaikka useamman kerran vuodessa.

Jos teille heräsi lisäkysymyksiä niin otattehan yhteyttä. Olemme apunanne!