Talvijuoma, Vierulan Tila

12,00 

Vierulan marja- ja vihannestila on perheyritys, jonka nykyisille yrittäjille on kunnia-asia jatkaa edellisten sukupolvien elämäntyötä ja kasvattaa lapsiaan keskellä elävää maaseutua. Neljännen polven viljelijäperheeseen kuuluu Tiinan ja Mikon lisäksi kolme lasta.

Koska aina pitää syödä, Kohoset pitävät etuoikeutena tehdä maailman tärkeintä työtä kotimaisina ruuantuottajina. Vierulan tilan kivijalkana on tuottaa puhdasta lähiruokaa, jonka asiakkaat saavat tuoreena ja ilman turhia välikäsiä. Avoimen ja läpinäkyvän toiminnan perusajatuksena on tarjota asiakkaille sellaisia tuotteita, joiden laadusta yrittäjät voivat olla aidosti ylpeitä.

Vierulan tila huomioitiin vuonna 2017 Etelä-Savon Maistuva maaseutu -yrityksenä. Vuonna 2019 Tiina ja Mikko Kohonen valittiin Etelä-Savon nuoriksi yrittäjäksi ja samana vuonna Kohoset ylsivät finaaliin valtakunnallisessa vuoden nuori yrittäjä -kilpailussa. Tunnustukset lisäävät uskoa siihen, että Vierulan tilalla on oma paikkansa kotimaisten ruuantuottajien joukossa ja Mäntyharjun Enonlahdella tuotetaan lähiruokaa tulevaisuudessakin.

Osasto:
VIERULAN TALVIJUOMA

Vierulan Talvijuoma on mausteinen, mutta raikas glögi, jonka täyteläinen maku tulee Vierulan omista mansikoista, vadelmista ja marja-aronioista. Talvijuoma on maustettu kanelilla, kardemummalla, neilikalla ja pomeranssinkuorella. Talvijuoma ei ole niin makea kuin perinteiset glögit, mutta maistuu joululta.

Talvijuoma on valmistettu yhteistyössä Hirvensalmelaisen Aten marja-aitan kanssa. Talvijuoma myydään 0,5 litran lasipullossa. Talvijuoma on glögitiivistettä, jota voi laimentaa suhteessa 1:2 tai oman maun mukaan. Talvijuoma sisältää kylmäpuristettua täysmehua mansikoista, vadelmista ja marja-aronioista, sokeria, sitruunamehua, kardemummaa, neilikkaa, kanelia ja pomeranssinkuorta.

ALOITA VARAINHANKINTA