Talvijuoma (sesonkituote)

Etelä-Savolainen marja- ja vihannestila on perheyritys, jonka nykyisille yrittäjille on kunnia-asia jatkaa edellisten sukupolvien elämäntyötä ja kasvattaa lapsiaan keskellä elävää maaseutua. Neljännen polven viljelijäperheeseen kuuluu Tiinan ja Mikon lisäksi kolme lasta.

Tilan kivijalkana on tuottaa puhdasta lähiruokaa, jonka asiakkaat saavat tuoreena.  Avoimen ja läpinäkyvän toiminnan perusajatuksena on tarjota asiakkaille sellaisia tuotteita, joiden laadusta yrittäjät voivat olla aidosti ylpeitä.

Osasto:
TALVIJUOMA

Talvijuoma on mausteinen, mutta raikas glögi, jonka täyteläinen maku tulee marjatilan omista mansikoista, vadelmista ja marja-aronioista. Talvijuoma on maustettu kanelilla, kardemummalla, neilikalla ja pomeranssinkuorella. Talvijuoma ei ole niin makea kuin perinteiset glögit, mutta maistuu joululta.

Talvijuoma myydään 0,5 litran lasipullossa. Talvijuoma on glögitiivistettä, jota voi laimentaa suhteessa 1:2 tai oman maun mukaan. Talvijuoma sisältää kylmäpuristettua täysmehua mansikoista, vadelmista ja marja-aronioista, sokeria, sitruunamehua, kardemummaa, neilikkaa, kanelia ja pomeranssinkuorta.

 

ESIMERKIKSI:

30 kpl: 245,61 euroa
40 kpl: 324,56 euroa
50 kpl: 394,74 euroa
100 kpl: 763,16euroa
200 kpl: 1508,77 euroa
300 kpl: 2192,98 euroa

Hinnat alv 0%. Hintoihin lisätään alv 14 %

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ YRITYSTUOTTEISTA