Siivoussaippua

13,00 

ANSIO 4 EUROA (31 %) / TUOTE  

Luonnonmukaisia ja ekologisesti kestäviä kosmetiikkatuotteita. Valmistettu käsityönä luonnollisista raaka-aineista Pirkanmaan Ikaalisissa. 

Osasto:

SIIVOUSSAIPPUA

Siivoussaippua on monipuolinen ja tehokas apu kodin lähes kaikkeen puhdistukseen, sillä saa kyytiä pinttyneemmätkin liat, se vaahtoaa hyvin ja voit käyttää tätä jopa käsitiskiaineena. Sitä voi käyttää vessan kaakelipintojen ja hanojen siivouksessa, suihkun laatoituksen; seinien ja lattioiden pintoihin, saunan lauteiden, keittiön pintojen; lieden, tiskipöydän ja ruokapöydän siivouksessa, käsitiskinä pestävien astioiden pesuun – erittäin hyvin tuloksin. Mattojenkin pesuun tämä soveltuu vallan mainiosti. Monipuolinen siis kaikkeen siivoukseen. Käsi- tai vartalosaippuana tätä ei kannata käyttää, koska saippuan pesuteho on liian voimakas iholle, saippuan koko öljymäärä on saippuoitu jolloin ylimääräisiä rasvoja tässä ei ole.

​Siivoussaippua on valmistettu 100% reilun kaupan luomukookosöljystä joka on lipeän voimin muunnettu saippuaksi ja kookosöljy onkin saippuoidussa muodossaan pesutehokkain raaka-aine mitä löytyy.

Lisäksi saippuaan on lisätty hieman sitruunahappoa, joka muuntuu saippuassa sitraattisuolaksi ja siten vahvistaa saippuan pesutehoa myös kovassa vedessä ja suojaa vaahtoa metalli-ioneilta. Miedosti tuoksutettu appelsiinin, limen ja basilikan eteerisillä öljyillä.​​​​​​​​

INCI: Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Citrate (natriumsitraatti), Citrus sinensis (eteerinen appelsiiniöljy), Citrus aurantifolia (eteerinen limeöljy), Ocimum basilicum (eteerinen basilikaöljy). 

Paino: 90g

ALOITA VARAINHANKINTA