Siivousliina, Lempiriepu

10,00 

Tamperelainen yrittäjä Annukka aloitti Lempiriepu-tuotemerkkinsä parissa työskentelemisen vuoden 2011 alussa. Koulutukseltaan Annukka on Tekstiiliartesaani.

”Tavoitteeni alusta asti on ollut suunnitella ja valmistaa värikylläisiä ja graafisesti näyttäviä käyttötuotteita. Käytän voimakkaita värejä tuotteiden värimaailmassa. Tärkeää tuotteissani on niiden käytettävyys ja kulutuksen kesto. Tuotteiden kuosit ovat omaa  suunnittelutyötäni. Ideat kuoseihin löytyvät ympäröivästä elämästä.”

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

LEMPIRIEPU-SIIVOUSLIINA

“Näyttää tiskirätiltä, mutta ei haise tiskirätiltä”

Lempiriepu on kestävä ja pestävä siivousliina, joka valmistetaan käsin painaen Suomessa neulotusta bambucollegesta. Pellavan tavoin käytössä paraneva imuteho on käytännöllinen apuri tiskirätin tehtävässä, mutta kuivana tai nihkeänä liina toimii myös pölyjen pyyhkimisessä. Bambuliina on miellyttävä arkipäivän käyttöesine, sillä kosteanakaan se ei ala tuoksua tunkkaiselta.

Lempiriepu siivousliina on kestävä ja pestävä bambuinen keittiöön ja siivoukseen sopiva liina, joka on kotimaista käsityötä. Pehmoinen kaksinkertainen bambutiskirätti on paitsi kaunis katsella, myös imee nestettä erittäin hyvin sekä kuivana että kosteana. Koot vaihtelevat hieman malleittain, mutta ovat keskimäärin noin 20 cm x 23 cm – osa hiukan suurempia.

 

Pitsi-kuosi, turkoosi

Pöllöt-kuosi, musta

Talo-kuosi, luonnonvalkoinen liina, vihreä painatus

“Siivoo ite!” -kuosi, musta

Kettu-kuosi, musta

ALOITA VARAINHANKINTA