Saunatuoksu, Tundra Natural

5,00 

ANSIO 1,50 EUROA (30 %) / TUOTE  

Tundra Natural-saippuat ja kylpytuotteet ovat laadukkaita hyvänolon tuotteita, lahjaksi sopivia, jotka samalla kertovat tarinaa pohjoisen uniikista ja puhtaasta luonnosta. Palasaippuat ja yrttikylpytuotteet valmistetaan Siilinjärvellä, Savon sydämessä omassa pienessä pajassa suurella sydämellä. Yrtit on poimittu omasta metsästä sekä loput hankittu suomalaisilta poimijoilta tai viljelijöiltä. Tundra Natural -tuotesarja on saanut alkunsa luontoon ja yrtteihin ihastuneen naisen ideasta, joka on lähtöisin Lapista ja arvostaa ympäristöystävällisyyden lisäksi suomalaista käsityötä ja designia.

”Olen aina ihaillut luonnon kauneutta, sellaisena kuin se on, ja siksi halusin tuoda sen myös tuotteisiini ja pakkauksiini. Ja mikä tärkeää, ympäristöystävällisistä tuotteista voi nauttia hyvällä omalla tunnolla ja antaa toisillekin lahjaksi.”

SAUNATUOKSU KOIVU

SAUNATUOKSU, joka sisältää yhden koivunlehti haudepussin etikettikortin kera. Haudepussia voi käyttää LÖYLYTUOKSUNA tai JALKAKYLPYYN. Löylytuoksuna tuo kesän tuoksua löylyyn. Jalkakylvyssä koivunlehdet puhdistavat hellästi ihoa ja rentouttaa väsyneitä lihaksia. Biohajoava pussi sisältää aitoja suomalaisia koivunlehtiä. Saunojalle, joka haluaa pitää lauteet ja saunan siistinä, mutta haluaa silti koivumetsän tuoksun. Pussia voi käyttää 2-3 kertaa, kun ripustaa sen käyttöjen välillä kuivumaan.

 

Nuoret työntekijät ovat olleet pussittamassa ja pakkaamassa saunatuoksuja. Tämä on ollut monelle ensimmäinen kosketus työelämään. Yrittäjä Katja on suunnitellut organisoivansa saunatuoksujen pussituksen jatkossakin samaan tapaan. Näin saadaan kesätyöpaikkoja lähialueen nuorille.

ALOITA VARAINHANKINTA