Saippuat

SAIPPUAT

Elämänpuu tarjoaa luonnonmukaisia ja ekologisesti kestäviä kosmetiikkatuotteita, jotka valmistetaan luonnollisista raaka-aineista Pirkanmaan Ikaalisissa. 

Osasto:

Käsin valmistetut saippuat.

Suolasaippuat: inkivääri, kaneli, laventeli, lime ja metsä. Aktiivihiilikasvosaippua, tervasaippua ja siivoussaippua.

 

INKIVÄÄRI SUOLASAIPPUA

Mausteisen ja maanläheisen inkiväärin tuoksuinen suolasaippua kasvojen ja vartalon pesuun. Sisältää mm. vihreää teetä, joka on antioksidanttirikas ja tukee ihon hyvinvointia, seesamöljyä, joka tasapainottaa ja säätelee talineritystä ja kaakaovoita, joka suojaa ihoa ja auttaa palauttamaan sen kosteuden. Lisäksi mukana on rasulsavea, joka pehmentää, ravitsee ja siloittaa samalla kun se puhdistaaa. Vuorisuola, jota on neljäsosa saippuan koostumuksesta on lyömötän ihon puhdistaja ja kosteustasapainon elvyttäjä. Eteeriset öljyt tuovat omat terapeuttiset vaikutuksensa tähän hurmaavaan saippuaan.

AKTIIVIHIILIKASVOSAIPPUA

Tämä kirkastava kasvosaippua puhdistaa kasvosi hellävaroen uudistaen ihosolukkoa. Aktiivihiili imee tehokkaasti ihosi epäpuhtauksia ja Tamanuöljy stimuloi ihon soluja uusiutumaan ja tekee siitä loistavan saippuan esimerkiksi finnien, arpien ja muiden iho-ongelmien hoitoon. Tamanuöljyllä on vahva ominaistuoksu mutta öljyn loistavat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen ihonhoitoöljyn. Eteerinen teepuuöljy on antiseptinen ja antibakteerinen. Saippuan kaikki ainesosat ovat tarkoin valittuja, laadukkaita, hoitavia ja ravintorikkaita öljyjä ja ihosi kiittää.

KANELI SUOLASAIPPUA

Suolasaippua, joka tuoksuu ihastuttavan lämpöiseltä ja makealta kanelin ja kardemumman yhdistelmältä. Saippuan sisältämät korkealaatuiset öljyt ja suola hellivät ihoasi ja elvyttävät ihon omaa kosteustasapainoa. Saippua sisältää myös bentoniittisavea ja koska savi luo vaahdottaessa iholle liukkaan pinnan se mahdollistaa saippuan käytön myös sheivauksessa ja parranajossa.
LAVENTELI SUOLASAIPPUA

Rentouttavan laventelin tuoksuinen hoitava suolasaippua koko keholle. Sisältää korkealaatuisia luomulaatuisia kasviöljyjä ja kasvivoita, jotka kaikki hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Kaoliinisavi hoitaa ja puhdistaa ihoa hyvin hellävaroen. Himalajan kristallisuola elvyttää ihon kosteustasapainoa ja pesun jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta. Eteeriset öljyt tuovat omat hoitavat vaikutuksensa tähän rentouttavan lempeään saippuaan.

LIME SUOLASAIPPUA

Ihastuttavan sitruspuutarhan tuoksuinen hoitava suolasaippua käsille ja vartalolle. Sisältää rasulsavea joka pehmentää ja ravitsee ihoa samalla kuin puhdistaa sen epäpuhtauksista. Himalajan kristallisuola elvyttää ihon kosteustasapainoa ja pesun jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta. Eteeriset öljyt tuovat omat hoitavat vaikutuksensa tähän virkistävään ja stimuloivaan saippuaan.

METSÄ SUOLASAIPPUA

Raikas metsäntuoksuinen suolasaippua ihosi hyvinvointia tukemaan. Karitevoi ja hamppuöljy hellivät ihoasi ja suola puhdistaa ja elvyttää sen kosteustasapainoa.

SIIVOUSSAIPPUA

Siivoussaippua on monipuolinen ja tehokas apu kodin lähes kaikkeen puhdistukseen, sillä saa kyytiä pinttyneemmätkin liat, se vaahtoaa hyvin ja voit käyttää tätä jopa käsitiskiaineena. Sitä voi käyttää vessan kaakelipintojen ja hanojen siivouksessa, suihkun laatoituksen; seinien ja lattioiden pintoihin, saunan lauteiden, keittiön pintojen; lieden, tiskipöydän ja ruokapöydän siivouksessa, käsitiskinä pestävien astioiden pesuun – erittäin hyvin tuloksin. Mattojenkin pesuun tämä soveltuu vallan mainiosti. Monipuolinen siis kaikkeen siivoukseen. Käsi- tai vartalosaippuana tätä ei kannata käyttää, koska saippuan pesuteho on liian voimakas iholle, saippuan koko öljymäärä on saippuoitu jolloin ylimääräisiä rasvoja tässä ei ole.

​Siivoussaippua on valmistettu 100% reilun kaupan luomukookosöljystä joka on lipeän voimin muunnettu saippuaksi ja kookosöljy onkin saippuoidussa muodossaan pesutehokkain raaka-aine mitä löytyy.

Lisäksi saippuaan on lisätty hieman sitruunahappoa, joka muuntuu saippuassa sitraattisuolaksi ja siten vahvistaa saippuan pesutehoa myös kovassa vedessä ja suojaa vaahtoa metalli-ioneilta. Miedosti tuoksutettu appelsiinin, limen ja basilikan eteerisillä öljyillä.​​​​​​​​

TERVASAIPPUA

Luomuraaka-aineista valmistettu perinteinen saippua joka sisältää aitoa hautatervaa. Soveltuu niin hiusten kuin vartalonkin pesuun. Terva on ollut kautta aikain tärkeä aine suomalaisessa kansanparannuksessa ja sen hoitavia vaikutuksia on myös tieteellisesti todistettu esimerkiksi hilseen ja psoriasiksen hoitoon.

ESIMERKIKSI (pl. Aktiivihiilisaippua):

30 kpl: 241,94 euroa
40 kpl: 314,52 euroa
50 kpl: 391,13 euroa
100 kpl: 766,13 euroa
200 kpl: 1491,94 euroa
300 kpl: 2137,10 euroa

Hinnat alv 0%.
Hintoihin lisätään alv 24 %

 

ESIMERKIKSI – AKTIIVIHIILISAIPPUA:

30 kpl: 290,32 euroa
40 kpl: 379,03 euroa
50 kpl: 467,74 euroa
100 kpl: 887,10 euroa
200 kpl: 1733,87 euroa
300 kpl: 2540,32 euroa

Hinnat alv 0%.
Hintoihin lisätään alv 24 %

 

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ YRITYSTUOTTEISTA