Pyykkietikka, Sydänlangat

25,00 

ANSIO 7,50 EUROA (30 %) / TUOTE  

Kun jostain asiasta tykkää kovasti ja sillä saa aikaan jotain hyvää, haluaa saman kokemuksen jakaa muillekin. Uusikaupunkilainen Päivi kiinnostui ekologisista puhdistustuotteista ja päätyi
tekemään pönttöpommeja, pyykkietikkaa ja pyykinpesujauhetta. ”Ihastuin näihin valtavasti ja tajusin, ettei paluuta kaupan tuotteisiin enää ole. Myös moni tuttavani koki tuotteet toimiviksi ja hyviksi. Kipinä yrityksen perustamisesta syttyi”. Näin syntyi Sydänlangat.

Pyykkietikat on valmistettu yksinkertaisista ja luonnollisista raaka-aineista. Pyykkietikan käyttö on helppoa ja turvallista. Raaka-aineina on täysin luonnonmukainen väkiviinaetikka, joka valmistuu ohrasta käymismenetelmällä sekä kukista, hedelmistä, havupuista ja yrteistä höyrytislaamalla valmistetut eteeriset öljyt. Väkiviinaetikkaa on käytetty kodin siivouksessa monien sukupolvien ajan ja myös pyykin huuhteluaineena sitä on käytetty jo jonkin aikaa. Pyykkietikoiden tuoksut on valittu tarkoin harkiten ja testaten.

Pyykkietikat ovat riittoisissa 1000 ml:n kierrätettävissä Pet-pulloissa.

Valitse suosikkisi vaihtoehdoista:
Meren kimallus – pirteä raikas ja viilentävä

Meren kimalluksen tuoksu on puhdas, tuttu ja turvallinen. Eteerisiksi öljyiksi on valittu pirteä piparminttu, raikas rosmariini ja metsäisen mänty. Piparminttu on meille suomalaisille hyvin tuttu yrtti ja tuoksu, sillä sitä käytetään hyvin monipuolisesti useissa eri tuotteissa.  Männyn eteerinen öljy on antibakteerinen sekä antiseptinen ja mänty on metsistömme yleisin puu. Moni on tehnyt tuttavuutta rosmariinin kanssa ruoanlaittopuuhissa. Tämän yrtin eteeriset öljyt ovat energisoivia, desinfioivia ja puhistavia. Meren kimalluksesta kannattaa laimentaa koko kodin yleispuhdistustuote.


Luodon kuiske – mausteinen ja raikkaan metsäinen

Luodon kuiskeen eteerisinä öljyinä ovat katajanmarjalaventeli ja sypressi. Katajanmarja on puinen tuoksu ja sillä on antiseptisiä vaikutuksia. Laventelia käytetään hyvin yleisesti puhdistustuotteissa ja tuoksu sopii yhteen monien eri tuoksujen kanssa. Sypressi on puhdas ja raikas puutuoksu, jota käytetään ilmanraikastukseen ja puhdistustuotteisiin.

 

ALOITA VARAINHANKINTA