Pönttöpommi, Sydänlangat

20,00 

ANSIO 6 EUROA (30 %) / TUOTE  

Kun jostain asiasta tykkää kovasti ja sillä saa aikaan jotain hyvää, haluaa saman kokemuksen jakaa muillekin. Uusikaupunkilainen Päivi kiinnostui ekologisista puhdistustuotteista ja päätyi
tekemään pönttöpommeja, pyykkietikkaa ja pyykinpesujauhetta. ”Ihastuin näihin valtavasti ja tajusin, ettei paluuta kaupan tuotteisiin enää ole. Myös moni tuttavani koki tuotteet toimiviksi ja hyviksi. Kipinä yrityksen perustamisesta syttyi”. Näin syntyi Sydänlangat.

Helppo ja hauska tapa puhdistaa wc-pönttöä!

Pönttöpommit ovat erinomaisia vaihtoehtoja kemiallisille pesuaineille! Tuote on nopeasti biohajoava, joten siitä ei jää mitään luontoon.

Pönttöpommeja löytyy kolmessa eri tuoksuyhdistelmässä. Turvallisuuden lisäksi Sydänlangoille on tärkeää, että tuotteet ovat kauniita. Pönttöpommit miellyttävät siivoojaa sekä tuoksun että kuivattujen yrttien ansiosta.

Pönttöpommien tuoksut tulevat 100 % eteerisistä öljyistä, jotka eivät ole öljymäisiä vaan kevyitä ja nopeasti haihtuvia aromeja. Eteeristä öljyä valmistetaan höyrytislaamalla hedelmistä, kasvien kukista, lehdistä ja juurista, pihkasta ja muista kasvien osista, eli ne ovat täysin luonnontuotteita.

Eteerisiin öljyihin ei ole lisätty mitään, eikä niistä ole poistettu mitään.

Pussi on uudelleen avattava ja suljettava ja pussi mahtuu mukavasti pieneenkin tilaan.

Valitse suosikkisi vaihtoehdoista:
Lempeä lime-laventeli
Pirteä piparminttu-rosmariini
Raikas sitruunaruoho-teepuu

Pussi sisältää 15 kpl pönttöpommeja.

ALOITA VARAINHANKINTA