Palasaippua

Tuotteet valmistetaan käsin maatilalla Kokemäellä, Kauvatsan kylässä. Tuotteissa on vain aitoja, luonnollisia raaka-aineita kuten vuohenmaitoa, hunajaa, mehiläisvahaa, tyrniöljyä, karitevoita, kaakaovoita ja hampunsiemenöljyä. Koska tuotteet on tehty vuohenmaitoon, ne ovat erittäin hoitavia ja hellävaraisia. Tuotteissa ei ole sulfaatteja tai parabeeneja.

Osasto:

Palasaippua hellii ihoa ja ympäristöä.

Palasaippuat ovat lunastaneet paikkansa luonnollisena vaihtoehtona nestemäisille suihku- ja ihonhoitotuotteille, mistä kiittävät niin ihomme kuin ympäristö. Saippuapaloilla on monia hyviä ominaisuuksia, joiden ansiosta ne ovat luonnonmukainen ja hellävarainen vaihtoehto peseytymiseen. Kaikkein ekologisin valinta on Suomessa käsintehty saippua. Nämä saippuat valmistuvat käsityönä Kauvatsan kylässä.

Vaihtoehtoina: Suola & Hamppumaito, 80 g / Kaura & Hunajamaito, 80 g / Suola & Kehäkukkamaito, 80 g

 

SUOLA &HAMPPUMAITO, 80g

Kermaisen pehmeästi vaahtoava, sulfaatiton ja hellävarainen palasaippua sisältää vuohenmaitoa, merisuolaa, hampunsiemenöljyä, hampunsiemeniä ja eukalyptuksen eteeristä öljyä. Erityisen hyvä vartalon pesuun – hampunsiemenet ja merisuola kuorivat hellävaraisesti mutta tehokkaasti virkistäen ja pehmentäen ihoa.

KAURA & HUNAJAMAITO, 80g

Käsintehty, sulfaatiton ja kosteuttava hellävarainen palasaippua sisältää vuohenmaitoa, hunajaa, kaurahiutaleita ja appelsiinin eteeristä öljyä.

SUOLA & KEHÄKUKKAMAITO, 80g

Kermaisen pehmeästi vaahtoava, sulfaatiton ja hellävarainen saippua sisältää vuohenmaitoa, merisuolaa, auringonkukkaöljyä, kehäkukan terälehtiä sekä appelsiinin ja sitruunan eteeristä öljyä.

 

SAIPPUAT ESIMERKIKSI:

30 kpl: 153,23 euroa
40 kpl: 201,61 euroa
50 kpl: 241,94 euroa
100 kpl: 467,74 euroa
200 kpl: 903,23 euroa
300 kpl: 1330,65 euroa

Hinnat alv 0%. Hintoihin lisätään alv 24 %

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ YRITYSTUOTTEISTA