Pakastekuivatut marjat, Vierulan Tila

8,00 

ANSIO 2,50 EUROA (31 %) / TUOTE   

Vierulan marja- ja vihannestila on perheyritys, jonka nykyisille yrittäjille on kunnia-asia jatkaa edellisten sukupolvien elämäntyötä ja kasvattaa lapsiaan keskellä elävää maaseutua. Neljännen polven viljelijäperheeseen kuuluu Tiinan ja Mikon lisäksi lapset Nuppu, Juuso sekä Konsta. Vierulan tilan kivijalkana on tuottaa puhdasta lähiruokaa, jonka asiakkaat saavat tuoreena. Avoimen ja läpinäkyvän toiminnan perusajatuksena on tarjota asiakkaille sellaisia tuotteita, joiden laadusta yrittäjät voivat olla aidosti ylpeitä.

Osasto:

PAKASTEKUIVATTU MANSIKKA

Vierulan pakastekuivatut mansikat ovat täynnä aitoa makua. Mansikkaviipaleet maistuvat lähes yhtä hyviltä kuin kesän ensimmäiset tuoreet mansikat. Vierulan mansikat ovat aina ykkösluokkaista Polkaa. Pakastekuivauksessa vain marjan rakenne muuttuu, mutta hyvä maku, ulkonäkö ja vitamiinit ovat lähes ennallaan. Mansikkaviipaleet maistuvat makealle ja toimivat loistavasti naposteltavina karkinkorvikkeina. Pakastekuivattu mansikka sopii monipuolisesti leivontaan, näyttää kauniilta kakkujen koristeena ja tuo erilaisiin juomiin aitoa mansikan makua. Pakastekuivatut mansikat ovat täysin lisäaineettomia ja sisältävät ainoastaan suomalaista mansikkaa. 20 gramman ilmatiivis pussi.

 

PAKASTEKUIVATTU MUSTIKKA

Vierulan pakastekuivatut mustikat on kokonaisia, Mäntyharjun puhtaasta luonnosta kerättyjä metsämustikoita, joissa on aito maku. Pakastekuivauksessa vain marjan rakenne muuttuu, mutta hyvä maku, ulkonäkö ja vitamiinit ovat lähes ennallaan. Pakastekuivattu metsämustikka sopii naposteluun, antaa mukavaa makeutta aamupuuroon sekä tarjoaa mustikan luonnollista makua ja syvänsinistä väriä leivonnaisiin. Pakastekuivatut mustikat ovat lisäaineettomia ja sisältävät ainoastaan suomalaista metsämustikkaa. Pakastekuivattu mustikka myydään 20 gramman ilmatiiviissä pussissa.

ALOITA VARAINHANKINTA