NJALLA-JOULUTONTTU, RisuVilla

24,00 

”Arvomaailmani perustuu jo vanhemmiltani perimääni rakkauteen luontoa kohtaan sekä sen myötä kunnioitus kaikkea planeettamme elollista kohtaan. Yksi ihminen ei maailmaa pelasta mutta se on hyvä alku ja yritykseni kestävän kehityksen tuotteiden myötä myös sinä voit osaltasi olla vaikuttamassa tulevaisuuteen.

Valmistamani tuotteet ovat laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettuja, kestäviä sekä kierrätettäviä. Tuotteeni valmistan käsityönä käyttäen korkealaatuisia materiaaleja.”

Jokainen tonttu on valmistettu käsityönä Saimaan rannalla, Anttolassa, juuri sinulle pienintä yksityiskohtaa myöten.

NJALLA-Joulutonttu

Persoonallinen ja ihana käsin tehty joulutonttu. Ei ihan Korvatunturilta, mutta läheltä kuitenkin. Jouluiset tontut syntyvät käsityönä, puusta, RisuVillan omien viehkojen lemmikkilampaiden villasta sekä huovasta. Tonttujen yksi tärkeimpiä tehtävä on toimittaa lasten lahjatoiveet joulupukille, kertoa kuka on ollut kiltti ja kuka lahjat ansaitsee. Tonttu auttaa myös isää ja äitiä joulukiireissä. Ja kun aattoaamu lopulta koittaa on tontun tehtävä vielä mantelit puuroon piilottaa. Tontut huolehtivat myös eläinten hyvinvoinnista ja vievät metsän eläimille jouluherkkuja ja toivottelevat niillekin joulurauhaa.

Tärkein tontun tehtävä on tuoda iloa, valoa, sekä rauhaa jokaiseen kotiin.

Koko n. 30-35cm

ALOITA VARAINHANKINTA