Makeiset, Caramilla

6,50 

ANSIO 2 EUROA (31 %) / TUOTE  

Inkoossa, peltojen ympäröimässä vanhassa
valkoisessa navetassa, valmistuu Camilla
Forsmanin käsissä herkullisia makeisia. Caramillan karamellit valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista aidon makuelämyksen saavuttamiseksi. Karamellien kaunis pakkaus tekee tuotteesta oivallisen lahjan.

Osasto:
Kermakaramelli sisältää laktoositonta kermaa, mutta kaikki muut karamellit sopivat myös vegaaneille. Kaikki tuotteet ovat gluteenittomia.

INTIAANISALMIAKKI, 100g.

Lakritsijauheella pinnoitettu salmiakkikaramelli. Intiaanisalmiakki saa nimensä ja uniikin makunsa intiaanisokerista, joka on ruskea käsittelemätön sokeri. Vastustamaton salmiakin maku joka pysyy vahvana alusta loppuun on tehnyt tästä tuotteesta yhden Caramillan valikoimasta! Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, intiaanisokeri, salmiakkijauhe, lakritsijauhe, merisuola, lääkehiilitahna (väri).

 

SITRUUNAKARAMELLI, 100g.

Raikas sitruunan makuinen karamelli. Karamellin maku tulee sitruunaöljystä, joka on tehty aidosta hedelmistä ranskalaisella luomutilalla. Karamelli saa värinsä pienestä määrästä punajuurimehua. Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, sitruunaöljy, sitruunahappo.

 

APPELSIINIKARAMELLI, 100g.

Appelsiinikaramellin hienostunut maku tulee appelsiiniöljystä joka on tehty aidoista hedelmistä ranskalaisella luomutilalla. Karamelli saa värinsä pienestä määrästä punajuurimehua. Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, appelsiiniöljy, sitruunahappo, punajuurimehu (väri).

 

PIPARMINTTUKARAMELLI, 100g.

Tämä raikas minttukaramelli saa makunsa piparminttuöljystä eikä sisällä keinotekoisia lisä- tai väriaineita. Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, piparminttuöljy.

 

KERMAKARAMELLI, 100g.

Vanhanajan kermakaramelli aidolla kerman maulla, ripauksella suolaa. Karamelli on täydellisen kokoinen ja koostumukselta ihanan rapea. Tuote ei sisällä keinotekoisia lisä-tai väriaineita ja on laktoositon. Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, laktoositon kerma, merisuola.

ALOITA VARAINHANKINTA