Luffa-pesusieni, Sydänlangat

15,00 

ANSIO 4,50 EUROA (30 %) / TUOTE  

Kun jostain asiasta tykkää kovasti ja sillä saa aikaan jotain hyvää, haluaa saman kokemuksen jakaa muillekin. Uusikaupunkilainen Päivi kiinnostui ekologisista puhdistustuotteista ja päätyi
tekemään pönttöpommeja, pyykkietikkaa ja pyykinpesujauhetta. ”Ihastuin näihin valtavasti ja tajusin, ettei paluuta kaupan tuotteisiin enää ole. Myös moni tuttavani koki tuotteet toimiviksi ja hyviksi. Kipinä yrityksen perustamisesta syttyi”. Näin syntyi Sydänlangat.

LUFFA-PESUSIENI SIIVOUKSEEN & TISKAUKSEEN

Luonnonmukaiset luffa-pesusienet sopivat hyvin ekologiseen siivoukseen ja tiskaukseen. Syötävästä pesusienikurkusta kuivatettu pesusieni on valmistettu orgaanisesta kasvipohjaisesta kuidusta. Nämä kuidut tekevät siitä hengittävän, biohajoavan, kestävän, ympäristöystävällisen, uudelleenkäytettävän, muovittoman ja jätteettömän.

Luffa on ihanteellinen astioiden, työtasojen, pöytien, ikkunoiden, pesuhuoneen ja vessan puhdistamisessa. Pehmeällä ja ainutlaatuisella koostumuksella tämä astianpesusieni poistaa tehokkaasti ja varovasti tahrat ja öljyt naarmuttamatta astioita. Käytön jälkeen pesusienen saa ripustettua kuivumaan ripustuslenkistä. Kuivattaminen onkin tärkeää, jotta sieni pysyy hyvänä pitkään.

Paketissa on kaksi luffaa. Luffa on kooltaan 7 x 11 cm. Luffa pehmenee ja turpoaa heti kastuessaan. Voidaan hävittää polttamalla ja kompostoimalla. 100 % luonnollinen.

ALOITA VARAINHANKINTA