KOTI-JOULUTONTTU, RisuVilla

24,00 

”Arvomaailmani perustuu jo vanhemmiltani perimääni rakkauteen luontoa kohtaan sekä sen myötä kunnioitus kaikkea planeettamme elollista kohtaan. Yksi ihminen ei maailmaa pelasta mutta se on hyvä alku ja yritykseni kestävän kehityksen tuotteiden myötä myös sinä voit osaltasi olla vaikuttamassa tulevaisuuteen.

Valmistamani tuotteet ovat laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettuja, kestäviä sekä kierrätettäviä. Tuotteeni valmistan käsityönä käyttäen korkealaatuisia materiaaleja.”

Jokainen tonttu on valmistettu käsityönä Saimaan rannalla, Anttolassa, juuri sinulle pienintä yksityiskohtaa myöten.

KOTI-Joulutonttu

Ihana käsin tehty joulutonttu. Jouluiset tontut syntyvät käsityönä, puusta, RisuVillan omien viehkojen lemmikkilampaiden villasta sekä huovasta. Kotitonttujen tehtävä täällä maanpäällisessä ei olekaan ihan vähäpätöinen. Ne suojelevat kotia ja sen asukkaita mihin ikinä asettuvatkaan. Saattaapa kotitonttu tarkkasilmäisenä jo hyvissä ajoin ennen joulua olla valvomassa joulutoimia ja raportoida Korvatunturin pajalle itse joulupukille onko kotona sopuisasti sekä hyvillä mielin jouluvalmistelut sujuneet. Kotitonttu tuo iloa ja hyvää mieltä kodin asukkaille, aina vaarista perheen pienimpiin.

Koko n. 30-35cm

ALOITA VARAINHANKINTA