Kaneli Suolasaippua

13,00 

ANSIO 4 EUROA (31 %) / TUOTE  

Luonnonmukaisia ja ekologisesti kestäviä kosmetiikkatuotteita. Valmistettu käsityönä luonnollisista raaka-aineista Pirkanmaan Ikaalisissa. 

Osasto:

KANELI SUOLASAIPPUA

Suolasaippua, joka tuoksuu ihastuttavan lämpöiseltä ja makealta kanelin ja kardemumman yhdistelmältä. Saippuan sisältämät korkealaatuiset öljyt ja suola hellivät ihoasi ja elvyttävät ihon omaa kosteustasapainoa. Saippua sisältää myös bentoniittisavea ja koska savi luo vaahdottaessa iholle liukkaan pinnan se mahdollistaa saippuan käytön myös sheivauksessa ja parranajossa.

Inci: Sodium Cocoate (kookosöljy)*, Sodium Chloride (vuorisuola), Sodium Olivate (oliiviöljy)*, Sodium Castorate (risiiniöljy)*, Sodium Avocadoate (avokadoöljy)*, Sodium Cocoa Butterate (kaakaovoi)*, Aqua (vesi), Calendula Officinalis (kuivattu kehökukka)*, Bentonite Clay (bentoniittisavi), Curcuma longa (kurkumajauhe)*, Citrus Aurantium Dulcis (eteerinen makea appelsiiniöljy)*, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil (eteerinen kanelinlehtiöljy)*, Elettaria Cardamomum (eteerinen kardemummaöljy), Dipropylene Glycol & Styrax Benzoin Resin Extract (munkkibalsami/bentsoehartsi), linalool**, limonene**, citral**, eugenol***luomua**esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä. Paino: 100g

ALOITA VARAINHANKINTA