Jalkakylpysuola

Siilinjärveläisen yrittäjän käsissä valmistuvat saippuat ja kylpytuotteet ovat laadukkaita hyvänolon tuotteita, lahjaksi sopivia, jotka samalla kertovat tarinaa pohjoisen uniikista ja puhtaasta luonnosta.  Tuotteet valmistuvat Savon sydämessä omassa pienessä pajassa suurella sydämellä.

Osasto:

JALKAKYLPYSUOLA MIDNIGHT SUN

ELINVOIMAA JA KESÄN TUOKSUA – YRTTIKYLPYSUOLA

Raaka-aineina suomalaiset luonnonyrtit ja puhdas Kuolleenmeren suola.

Valoisa kesä antaa meille uskomatonta virtaa pitkän ja pimeän talven jälkeen – niin myös yrtit ja kukat saavat ainutlaatuista voimaa läpi yön paistavasta auringosta. Kesän tuoksua ja elinvoimaa tuovat mesiangervo ja nokkonen sekä ihoa hellivä ruiskaunokki. Merisuola lisää aineenvaihduntaa, auttaa rentoutumiseen ja on apuna erilaisissa iho-ongelmissa. Kylpyhetki on puhdasta luonnollista luksusta!

Sopii jalkakylpyihin ja koko kehon kylpyyn. 100% luonnollinen.

Ainesosat: merisuola, ruiskaunokki, mesiangervo, nokkonen

Inci / Ingredients: Maris sal (Sea salt), Spiraea Ulmaria (Meadowsweet leaves), Urtica Dioica (Nettle) and Centaurea Cyanus Flower (Corn Flower blue). Puhdas kuolleenmeren suola sisältää luonnon mineraaleja ja hivenaineita. Ei sisällä mitään kemiallisia tai teollisia lisäaineita. Luonnonyrtit ovat kasvaneet villeinä Suomen luonnossa tai ne on viljelty luonnonmukaisesti Suomessa.  4-5 jalkakylpyannosta. Paino 115g. Paketissa on käyttö- ja annostusohjeet.

 

JALKAKYLPYSUOLA NORDIC SUMMER

RENTOUTTAVA JA PUHDISTAVA YRTTIKYLPYSUOLA 

Raaka-aineina suomalaiset luonnonyrtit ja puhdas Kuolleenmeren suola.

Ihoa sivelevä auringonpaiste kesäillassa, laineiden liplatus ja kesäkukkien tuoksu. Sulje silmäsi ja tunne kuinka kehosi rentoutuu. Mieltä rentouttavan ja kehoa puhdistavan kylpyhetken tarjoavat puna-apila, siankärsämö ja poimulehti sekä puhdas merisuola, joka lisää aineenvaihduntaa, auttaa rentoutumiseen ja on apuna erilaisissa iho-ongelmissa. Kylpyhetki on suorastaan luonnollista luksusta!

Sopii jalkakylpyihin ja koko kehon kylpyyn. 100% luonnollinen. 4-5 jalkakylpyannosta.

Ainesosat: merisuola, poimulehti, puna-apila, siankärsämön kukka
Huom! Kylvyn sisältämä siankärsämö saattaa aiheuttaa oireita pujoallergikolle.

Ingredients/Inci: Maris sal (Sea salt), Alchemilla Vulgaris (Lady´s Mantle), Trifolium Pratense Flower (Red Clover), Achillea Millefolium (Yarrow)

Luonnonyrtit ovat villinä Suomen luonnossa kasvaneita tai ne on viljelty luonnonmukaisesti Suomessa. Kuolleenmeren suola sisältää luonnon mineraaleja ja hivenaineita. Ei sisällä mitään teollisia tai kemiallisia lisäaineita. Paino 115g. Paketti sisältää käyttöohjeet.

 

ESIMERKIKSI:

30 kpl: 266,13 euroa
40 kpl: 338,71 euroa
50 kpl: 419,35 euroa
100 kpl: 822,58 euroa
200 kpl: 1596,77 euroa
300 kpl: 2298,39 euroa

 

Hinnat alv 0%.
Hintoihin lisätään alv 24 %

 

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ YRITYSTUOTTEISTA