Jalkakylpysuola Nordic Summer, Tundra Natural

14,00 

ANSIO 4,50 EUROA (32 %) / TUOTE  

Tundra Natural-saippuat ja kylpytuotteet ovat laadukkaita hyvänolon tuotteita, lahjaksi sopivia, jotka samalla kertovat tarinaa pohjoisen uniikista ja puhtaasta luonnosta. Palasaippuat ja yrttikylpytuotteet valmistetaan Siilinjärvellä, Savon sydämessä omassa pienessä pajassa suurella sydämellä. Yrtit on poimittu omasta metsästä sekä loput hankittu suomalaisilta poimijoilta tai viljelijöiltä. Tundra Natural -tuotesarja on saanut alkunsa luontoon ja yrtteihin ihastuneen naisen ideasta, joka on lähtöisin Lapista ja arvostaa ympäristöystävällisyyden lisäksi suomalaista käsityötä ja designia.

”Olen aina ihaillut luonnon kauneutta, sellaisena kuin se on, ja siksi halusin tuoda sen myös tuotteisiini ja pakkauksiini. Ja mikä tärkeää, ympäristöystävällisistä tuotteista voi nauttia hyvällä omalla tunnolla ja antaa toisillekin lahjaksi.”

JALKAKYLPYSUOLA NORDIC SUMMER

RENTOUTTAVA JA PUHDISTAVA YRTTIKYLPYSUOLA 

Raaka-aineina suomalaiset luonnonyrtit ja puhdas Kuolleenmeren suola.

Ihoa sivelevä auringonpaiste kesäillassa, laineiden liplatus ja kesäkukkien tuoksu. Sulje silmäsi ja tunne kuinka kehosi rentoutuu. Mieltä rentouttavan ja kehoa puhdistavan kylpyhetken tarjoavat puna-apila, siankärsämö ja poimulehti sekä puhdas merisuola, joka lisää aineenvaihduntaa, auttaa rentoutumiseen ja on apuna erilaisissa iho-ongelmissa. Kylpyhetki on suorastaan luonnollista luksusta!

Sopii jalkakylpyihin ja koko kehon kylpyyn. 100% luonnollinen. 4-5 jalkakylpyannosta.

Ainesosat: merisuola, poimulehti, puna-apila, siankärsämön kukka
Huom! Kylvyn sisältämä siankärsämö saattaa aiheuttaa oireita pujoallergikolle.

Ingredients/Inci: Maris sal (Sea salt), Alchemilla Vulgaris (Lady´s Mantle), Trifolium Pratense Flower (Red Clover), Achillea Millefolium (Yarrow)

Luonnonyrtit ovat villinä Suomen luonnossa kasvaneita tai ne on viljelty luonnonmukaisesti Suomessa. Luonnonyrtit on käsin kerätty Suomessa. Kuolleenmeren suola sisältää luonnon mineraaleja ja hivenaineita. Ei sisällä mitään teollisia tai kemiallisia lisäaineita. Paino 127g. Paketti sisältää käyttöohjeet.

Pakkaus: UUTTA! Biohajoava pussi, jonka voi kompostoida. Kierrätettävä kartonki.

ALOITA VARAINHANKINTA