Jalkakylpysuola Midnight Sun, Tundra Natural

14,00 

ANSIO 4,50 EUROA (32 %) / TUOTE  

Tundra Natural-saippuat ja kylpytuotteet ovat laadukkaita hyvänolon tuotteita, lahjaksi sopivia, jotka samalla kertovat tarinaa pohjoisen uniikista ja puhtaasta luonnosta. Palasaippuat ja yrttikylpytuotteet valmistetaan Siilinjärvellä, Savon sydämessä omassa pienessä pajassa suurella sydämellä. Yrtit on poimittu omasta metsästä sekä loput hankittu suomalaisilta poimijoilta tai viljelijöiltä. Tundra Natural -tuotesarja on saanut alkunsa luontoon ja yrtteihin ihastuneen naisen ideasta, joka on lähtöisin Lapista ja arvostaa ympäristöystävällisyyden lisäksi suomalaista käsityötä ja designia.

”Olen aina ihaillut luonnon kauneutta, sellaisena kuin se on, ja siksi halusin tuoda sen myös tuotteisiini ja pakkauksiini. Ja mikä tärkeää, ympäristöystävällisistä tuotteista voi nauttia hyvällä omalla tunnolla ja antaa toisillekin lahjaksi.”

JALKAKYLPYSUOLA MIDNIGHT SUN

ELINVOIMAA JA KESÄN TUOKSUA – YRTTIKYLPYSUOLA

Raaka-aineina suomalaiset luonnonyrtit ja puhdas Kuolleenmeren suola.

Valoisa kesä antaa meille uskomatonta virtaa pitkän ja pimeän talven jälkeen – niin myös yrtit ja kukat saavat ainutlaatuista voimaa läpi yön paistavasta auringosta. Kesän tuoksua ja elinvoimaa tuovat mesiangervo ja nokkonen sekä ihoa hellivä ruiskaunokki. Merisuola lisää aineenvaihduntaa, auttaa rentoutumiseen ja on apuna erilaisissa iho-ongelmissa. Kylpyhetki on puhdasta luonnollista luksusta!

Sopii jalkakylpyihin ja koko kehon kylpyyn. 100% luonnollinen.

Ainesosat: merisuola, ruiskaunokki, mesiangervo, nokkonen

Inci / Ingredients: Maris sal (Sea salt), Spiraea Ulmaria (Meadowsweet leaves), Urtica Dioica (Nettle) and Centaurea Cyanus Flower (Corn Flower blue). Puhdas kuolleenmeren suola sisältää luonnon mineraaleja ja hivenaineita. Ei sisällä mitään kemiallisia tai teollisia lisäaineita. Luonnonyrtit ovat kasvaneet villeinä Suomen luonnossa tai ne on viljelty luonnonmukaisesti Suomessa. Luonnonyrtit on käsin kerätty Suomessa.  4-5 jalkakylpyannosta. Paino 127g. Paketissa on käyttö- ja annostusohjeet.

Pakkaus: UUTTA! Biohajoava pussi, jonka voi kompostoida. Kierrätettävä kartonki.

ALOITA VARAINHANKINTA