Inkivääri Suolasaippua

13,00 

ANSIO 4 EUROA (31 %) / TUOTE  

Luonnonmukaisia ja ekologisesti kestäviä kosmetiikkatuotteita. Valmistettu käsityönä luonnollisista raaka-aineista Pirkanmaan Ikaalisissa. 

Osasto:

INKIVÄÄRI SUOLASAIPPUA

Mausteisen ja maanläheisen inkiväärin tuoksuinen suolasaippua kasvojen ja vartalon pesuun. Sisältää mm. vihreää teetä, joka on antioksidanttirikas ja tukee ihon hyvinvointia, seesamöljyä, joka tasapainottaa ja säätelee talineritystä ja kaakaovoita, joka suojaa ihoa ja auttaa palauttamaan sen kosteuden. Lisäksi mukana on rasulsavea, joka pehmentää, ravitsee ja siloittaa samalla kun se puhdistaaa. Vuorisuola, jota on neljäsosa saippuan koostumuksesta on lyömötän ihon puhdistaja ja kosteustasapainon elvyttäjä. Eteeriset öljyt tuovat omat terapeuttiset vaikutuksensa tähän hurmaavaan saippuaan.

Inci: Sodium Cocoate (kookosöljy)*, sodium chloride (himalajan vuorisuola), Sodium Olivate (oliiviöljy)*, Sodium Castorate (risiiniöljy)*, Sodium Cacao butterate (kaakaovoi)*, Sesamum Indicum Seed Oil (seesamiöljy)*, Aqua (vesi), Camellia Sinensis (vihreä tee)*, Maroccan Lava Clay (rasulsavi), Curcuma Longa root (kurkumajauhe)*, Zingiber officinale Oil (eteerinen inkivääriöljy), Citrus aurantium bergamia Oil (eteerinen bergamottiöljy), Pogostemon Cablin Oil (eteerinen patsuliöljy)*, linalool**, limonene**. *luomua **esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä. Paino: 100g

ALOITA VARAINHANKINTA