HUBBIS-ksylitolipastillit

6,50 

ANSIO 2 EUROA (31 %) / TUOTE   

Riihimäkeläinen yritys, joka on perustettu vuonna 2015. Yritys valmistaa kotimaisia täysksylitolipastilleja koko väestön suun terveyden tueksi.

”Ajatus kaiken takana on se, ettei suun ja hampaiden terveys ole vain lasten juttu vaan se kuuluu ihan kaikille ja haluamme omalta osaltamme tehdä sen omahoidosta mahdollisimman helppoa ja herkullista.”

HUBBIS (90 g) on makumatka tivolin taikaan. Sen maku on jotain taianomaista ja jollekin se saattaa tuoda elävänä mieleen omat lapsuusmuistot. Toisen suussa HUBBIS maistuu hattaralta, kun taas toisen herkkunystyrät huutavat tikkaria tai purkkaa. HUBBIKSEN maku on ainutlaatuinen eikä muita vastaavia löydy. Makean raikas maku saa karusellin pyörimään suussasi, etkä takuulla halua hypätä pois näistä kyydeistä!

Hammaskeiju-täysksylitolipastilleissa on aito, puhdas ja sopivan vahva maku. Pastilleissa on korkea ksylitolipitoisuus ja vähän lisäaineita. Sisältää makeutusainetta, liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. Ainesosat: makeutusaine (ksylitoli 97%), Kiinteyttämisaine (E470b, E466), Aromit.

Ravintoarvo per 100g.

Energia 1015kJ (242 kcal)
Rasva 1,5g, josta tyydyttynyttä 1,5g
Hiilihydraattia 97g, josta sokereita 0g
Proteiini 0g
Suola 0g.

Kaikki pastillit ovat gluteenittomia eikä ne sisällä mitään eläinperäistä. Käyttämät aromit ovat luontaisia ja luontaisen kaltaisia, lisäaineitakin on vähemmän kuin markkinoiden monissa muissa pastilleissa. Koska lisäaineita ei juurikaan ole, jää tilaa aidoille mauille. Sen huomaakin heti ensi maistamalla, sillä pastillimme vievät kielen mennessään niin lapsilla, kuin aikuisillakin.

ALOITA VARAINHANKINTA