Hillot, Vierulan Tila

8,00 

Vierulan marja- ja vihannestila on perheyritys, jonka nykyisille yrittäjille on kunnia-asia jatkaa edellisten sukupolvien elämäntyötä ja kasvattaa lapsiaan keskellä elävää maaseutua. Neljännen polven viljelijäperheeseen kuuluu Tiinan ja Mikon lisäksi kolme lasta.

Koska aina pitää syödä, Kohoset pitävät etuoikeutena tehdä maailman tärkeintä työtä kotimaisina ruuantuottajina. Vierulan tilan kivijalkana on tuottaa puhdasta lähiruokaa, jonka asiakkaat saavat tuoreena ja ilman turhia välikäsiä. Avoimen ja läpinäkyvän toiminnan perusajatuksena on tarjota asiakkaille sellaisia tuotteita, joiden laadusta yrittäjät voivat olla aidosti ylpeitä.

Vierulan tila huomioitiin vuonna 2017 Etelä-Savon Maistuva maaseutu -yrityksenä. Vuonna 2019 Tiina ja Mikko Kohonen valittiin Etelä-Savon nuoriksi yrittäjäksi ja samana vuonna Kohoset ylsivät finaaliin valtakunnallisessa vuoden nuori yrittäjä -kilpailussa. Tunnustukset lisäävät uskoa siihen, että Vierulan tilalla on oma paikkansa kotimaisten ruuantuottajien joukossa ja Mäntyharjun Enonlahdella tuotetaan lähiruokaa tulevaisuudessakin.

Osasto:

VIERULAN MANSIKKAHILLO

Vierulan mansikkahillo on keitetty tilan omista mansikoista mummon herkullisella reseptillä. Mansikkahillossa nousee esille tuoreiden mansikoiden makea maku. Mansikkahillo maistuu kotitekoiselta ja sopii erityisen hyvin perinteisiin lettukesteihin. Mansikkahillo tuo aitoa kesän makua kakkuihin ja leivonnaisiin. Mansikkahillo sisältää suomalaista mansikkaa, sokeria, vettä, hedelmäpektiiniä, sitruunahappoa, kaliumsorbaattia ja natriumbentsoaattia (E211). Mansikkahillo myydään 250 gramman lasipurkissa.

 

VIERULAN VADELMAHILLO

Vierulan vadelmahillo on keitetty tilan omista vadelmista mummon perinteisellä reseptillä. Vadelmahilloon on tallennettu Glen amble -lajikkeen raikas, hieman kirpeä maku. Vadelmahillo sopii lettujen ja pannukakun kanssa sekä tuo tuoreen vadelman aitoa makua leivonnaisiin. Vadelmahillo sisältää suomalaista vadelmaa, sokeria, vettä, hedelmäpektiiniä, sitruunahappoa, kaliumsorbaattia ja natriumbentsoaattia (E211). Vadelmahillo myydään 250 gramman lasipurkissa.