VIERULAN MANSIKKAHILLO
Vierulan mansikkahillo on keitetty tilan omista mansikoista mummon herkullisella reseptillä. Mansikkahillossa nousee esille tuoreiden mansikoiden makea maku. Mansikkahillo maistuu kotitekoiselta ja sopii erityisen hyvin perinteisiin lettukesteihin. Mansikkahillo tuo aitoa kesän makua kakkuihin ja leivonnaisiin. Mansikkahillo sisältää suomalaista mansikkaa, sokeria, vettä, hedelmäpektiiniä, sitruunahappoa, kaliumsorbaattia ja natriumbentsoaattia (E211). Mansikkahillo myydään 250 gramman lasipurkissa.
VIERULAN VADELMAHILLO
Vierulan vadelmahillo on keitetty tilan omista vadelmista mummon perinteisellä reseptillä. Vadelmahilloon on tallennettu Glen amble -lajikkeen raikas, hieman kirpeä maku. Vadelmahillo sopii lettujen ja pannukakun kanssa sekä tuo tuoreen vadelman aitoa makua leivonnaisiin. Vadelmahillo sisältää suomalaista vadelmaa, sokeria, vettä, hedelmäpektiiniä, sitruunahappoa, kaliumsorbaattia ja natriumbentsoaattia (E211). Vadelmahillo myydään 250 gramman lasipurkissa.