Herkkupurkit

Kun jostain asiasta tykkää kovasti ja sillä saa aikaan jotain hyvää, haluaa saman kokemuksen jakaa muillekin.

Osasto:
Herkkupurkit
Näissä Herkkupurkeissa on Suklaakeksi- tai Siemennäkkärikuiva-aineet. Raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja ne on valittu huolella. Siemennäkkäri on helppo välipala tai sitten voit tarjoilla sitä juhlavammin juustojen ja hillojen kera. Keksien ja näkkärin valmistaminen on helppoa ja nopeaa. Suklaakeksiaineksiin lisäät vain yhden munan ja 50 g sulatettua voita. Siemennäkkäriainesten sekaan lisäät 2 dl kiehuvaa vettä ja 0,5 dl öljyä. Siemennäkkäripurkista tulee sopivasti pellillinen maukasta ja terveellistä näkkäriä. Suklaakeksipurkista tulee n. 12-16 keksiä. Lämmitä kupillinen glögiä tai keitä kuppi hyvää kahvia ja nauti tuoreista suussa sulavista, täyteläisistä suklaakekseistä. Tuotteet ovat laktoosittomia & gluteenittomia.
Suklaakeksit
Ainesosat: Gluteeniton jauhoseos, (tattarijauho, perunahiutale, pellavarouhe ja psyllium), leivinjauhe, ruokasooda, merisuola, laktoositon tumma suklaalastu,
pekaanipähkinä, fariinisokeri, ruokosokeri, gluteeniton kauralese, maidoton tumma suklaahippu. ~Purkin sisältö 380g~ Säilytä purkkia huoneenlämmössä.
Siemennäkkärit
Ainesosat: Gluteeniton jauhoseos (tattarijauho, perunahiutale, pellavarouhe ja psyllium), merisuola, gluteeniton kauralese, kuorittu auringonkukansiemen, pellavansiemen, chiasiemen, seesamsiemen, kurpitsansiemen, sormisuola. ~Purkin sisältö 360g~ Säilytys huoneenlämmössä.
Herkkutuotteet on kiva antaa vaikkapa lahjaksi, sillä ruokalahja on mieluinen ja hyödyllinen.
Varmasti ihastuttava ja tyylikäs lahjaidea!

 

ESIMERKIKSI:

30 kpl: 447,37 euroa
40 kpl: 578,95 euroa
50 kpl: 701,75 euroa
100 kpl: 1359,65 euroa
200 kpl: 2587,72 euroa
300 kpl: 3771,93 euroa

Hinnat alv 0%.
Hintoihin lisätään alv 14 %

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ YRITYSTUOTTEISTA