Heijastin kaiverrettuna (tilaus min.50 kpl), Olen loistava

9,50 

ANSIO 3 EUROA (32 %) / TUOTE  

Olen loistava sai alkunsa syksyllä 2018 heijastimien verkkokaupasta. Perustaja Johannes oli havainnut jalankulkijoiden käyttävän verrattain harvoin heijastavia tuotteita ja halusi kehittää erilaisia tapoja lisäämään näkyvyyttä liikenteessä.

”Meille on tärkeää tuoda esille sanomaa, että jokainen on hyvä sellaisena kuin on. Sosiaalisen media luoma paine asettaa monelle lapselle ja nuorelle ja aikuisellekin turhia paineita ulkonäöstä ja omakuvasta. Halusimme puuttua tähän, ja siten syntyi firmamme nimi; Olen loistava.”

Nyt on sinun vuorosi loistaa!

Tämä heijastin on tyylikäs lisä jokaisen takinpieleen tai repun kulmaan. Ole vastuullinen ja loistava samaan aikaan. Helppo ripustaa palloketjun ja papukaijalukon avulla. Tuotteen molemmat puolet ovat heijastavia. Materiaali: koivuvaneri, jossa erittäin heijastava kalvo.

 

HEIJASTAVA PAITA, Koko: n. 75 x 80 x 2,5mm, ripustinketju 20cm

Paidan toiselle puolelle on mahdollista valita kaiverrettuna seuralle / joukkueelle / ryhmälle numero (sama numero kaikkiin heijastimiin).  Toiselle puolelle on mahdollista kaiverruttaa seuran / joukkueen / ryhmän nimi tai yksinkertainen logo.

 

HUOM! Kaiverretulla tuotteella minimitilausmäärä 50 kpl.

Esimerkki: Jos ryhmä myy esim. 20 heijastinta niin toimitamme sekä laskutamme 50 heijastinta.

Esimerkki: Jos ryhmä myy esim. 55 heijastinta niin toimitamme sekä laskutamme 55 heijastinta.

 

ALOITA VARAINHANKINTA