Heijastimet

Käsityönä Helsingissä valmistetut tuotteet. Tuotteissa näkyy niin ekologisuus kuin käytännöllisyyskin – unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Tarkoituksena on parantaa jokaisen ihmisen minäkuvaa ja kertoa ääneen, että olemme jokainen hyviä juuri sellaisena kuin olemme. Heijastimilla haluamme muistuttaa kaikkia liikenneturvallisuuden tärkeydestä.

Nyt on sinun vuorosi loistaa!

Osasto:

Turvaa työkaverisi ja läheisesi.

Heijastavat tuotteet ovat näyttäviä, kevyitä ja tyylikkäitä! Täydellinen lisä jokaisen takinpieleen. Näillä heijastavilla asusteilla on helppo olla vastuullinen ja loistava samaan aikaan. Heijastinten koot ovat isoja (kuvassa oleva sulka on kooltaan n. 105 x 35 x 2,5mm + ripustinketju) ja ripustinketjut 20 cm pitkiä. Kotimaisesta sertifioidusta koivusta valmistetut laadukkaat heijastavat tuotteet on itse valmistettu laserleikkaamalla Helsingissä. Tuotteet on pinnoitettu erittäin heijastavalla kalvolla molemmin puolin. Heijastimeen on mahdollista saada kaiverrus tai siihen on mahdollista painaa haluttu logo nelivärisenä, vaikka molemmille puolille. Toimitetaan yksittäispakattuna palloketjulla ja papukaijalukolla varustettuna.

 

Nämä tuotteet eivät ole henkilösuojaimia.

Pimeän aikaan liikkuessa on tarpeen käyttää lisäksi asianmukaista, henkilösuojaimien vaatimukset täyttävää, CE merkittyä heijastinta tai heijastinliiviä.

Malleja on useita! Mahdollisuus myös omaan malliin!

 

Esimerkiksi heijastava sulka yrityksen nimellä tai logolla (yksipuolinen kaiverrus tai painatus):

30 kpl: 274,19 euroa
60 kpl: 500,00 euroa
150 kpl: 1129,03 euroa
300 kpl: 2056,45 euroa

Hinnat alv 0 %. Hintoihin lisätään alv 24 %.

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ YRITYSTUOTTEISTA