Aktiivihiilisaippua

15,00 

ANSIO 4,50 EUROA (30 %) / TUOTE  

Luonnonmukaisia ja ekologisesti kestäviä kosmetiikkatuotteita. Valmistettu käsityönä luonnollisista raaka-aineista Pirkanmaan Ikaalisissa. 

Osasto:

AKTIIVIHIILIKASVOSAIPPUA

Tämä kirkastava kasvosaippua puhdistaa kasvosi hellävaroen uudistaen ihosolukkoa. Aktiivihiili imee tehokkaasti ihosi epäpuhtauksia ja Tamanuöljy stimuloi ihon soluja uusiutumaan ja tekee siitä loistavan saippuan esimerkiksi finnien, arpien ja muiden iho-ongelmien hoitoon. Tamanuöljyllä on vahva ominaistuoksu mutta öljyn loistavat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen ihonhoitoöljyn. Eteerinen teepuuöljy on antiseptinen ja antibakteerinen. Saippuan kaikki ainesosat ovat tarkoin valittuja, laadukkaita, hoitavia ja ravintorikkaita öljyjä ja ihosi kiittää.

Ainesosat/INCI: Sodium Cocoate (kookosöljy)*, Sodium Cocoa (kaakaovoi)*, Sodium olivate (oliiviöljy)*, Sodium Mangofera indica (mangovoi)*, Sodium Avocadoate (avokadoöljy)*, Sodium Apricot Kernelate (aprikoosinkiviöljy)*, Calophyllum Inophyllum Oil (Tamanuöljy)*, Sodium Castorate (risiiniöljy)*, Melaleuca Alternifolia (teepuun eteerinen öljy)*, Activated Charcoal (aktiivihiili).

ALOITA VARAINHANKINTA