Aktiivihiilisaippua, Elämänpuu

15,00 

ANSIO 4,50 EUROA (30 %) / TUOTE  

Elämänpuu tarjoaa luonnonmukaisia ja ekologisesti kestäviä kosmetiikkatuotteita, jotka valmistetaan luonnollisista raaka-aineista Pirkanmaan Ikaalisissa. Heidi Laitala, nainen yrityksen takana, kehittää ja valmistaa Elämänpuun tuotteet sekä myös kerää ja kasvattaa niissä käytettyjä raaka-aineita. Luonnonkosmetiikka, kasvien parantavat ominaisuudet, ekologiset arvot ja kädentaidot ovat lähellä sydäntä.

AKTIIVIHIILIKASVOSAIPPUA

Tämä kirkastava kasvosaippua puhdistaa kasvosi hellävaroen uudistaen ihosolukkoa. Aktiivihiili imee tehokkaasti ihosi epäpuhtauksia ja Tamanuöljy stimuloi ihon soluja uusiutumaan ja tekee siitä loistavan saippuan esimerkiksi finnien, arpien ja muiden iho-ongelmien hoitoon. Tamanuöljyllä on vahva ominaistuoksu mutta öljyn loistavat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen ihonhoitoöljyn. Eteerinen teepuuöljy on antiseptinen ja antibakteerinen. Saippuan kaikki ainesosat ovat tarkoin valittuja, laadukkaita, hoitavia ja ravintorikkaita öljyjä ja ihosi kiittää.

Ainesosat/INCI: Sodium Cocoate (kookosöljy)*, Sodium Cocoa (kaakaovoi)*, Sodium olivate (oliiviöljy)*, Sodium Mangofera indica (mangovoi)*, Sodium Avocadoate (avokadoöljy)*, Sodium Apricot Kernelate (aprikoosinkiviöljy)*, Calophyllum Inophyllum Oil (Tamanuöljy)*, Sodium Castorate (risiiniöljy)*, Melaleuca Alternifolia (teepuun eteerinen öljy)*, Activated Charcoal (aktiivihiili).

ALOITA VARAINHANKINTA