Sulo är nära dig.

Lähituote Sulo är ett företag grundat av två syskon, som koncentrerar sig på penninginsamling och företagsgåvor. Vi har jobbat tillsammans redan före Sulo tiderna i över tio års tid, och därför kändes tanken om ett gemensamt företag som ett naturligt val. I Sulo representerar Anu kreativitet och galenskap, och Miikka tålamod och omtanke – alltså en perfekt kombination!

Vi är båda föräldrar, och via daghem, skolor och idrottsföreningar har vi fått bekanta oss med olika penninginsamlingskampanjer. Vi märkte fort att alla insamlingar var kring samma produkter, som var oftast tillverkade utomlands, och det kändes inte som något vi ville göra med gott samvete. Vi önskade att penninginsamlingen skulle ge glädje och nytta åt så många som möjligt, och efter flera års funderingar, med den tanken bakom, grundades Lähituote Sulo.

Lähituote Sulos värden gundar sig på inhemskhet, stöd till småföretagare och närproducerade varor. Ni kan fritt välja era försäljningsprodukter från våra försäljningsbrochyrer. Sulos noggrant valda urval på produkter består av t.ex. sötsaker, spannmålsprodukter, syltar, trädgårdsvaror, skönhets-, och välmående produkter samt hantverk. Utom att alla våra varor är finländska, kan ni vara säkra på att produkterna är rena, ekologiska och fräscha.